foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


+36 46 555 376
mail@ferenczi.hu

Tisztelettel köszöntöm minden kedves látogatónkat, akik érdeklődnek a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnázium múltja, jelene és jövőbeli tervei iránt, s akiket érdekel, hogy az elmúlt évtizedekben hogyan jutottunk idáig, és napjainkban mi minden történik iskolánk falai között.

Mi nem felejtjük el, hogy honnan jöttünk, mert csak a múltunk ismeretében tudunk a jelenben építkezni és a jövőnk céljait meghatározni. >>>

A tanévnyitó időpontja Szeptember 2-a 8 óra.

Megjelenés alkalomhoz illő ruhában.

Kedves Felnőttoktatásra jelentkezők!
Az 13. évfolyamos tanulóknak 2019.09.03-án 14:00 órakor, a 14. évfolyamosoknak 2019.09.04-én 14:00 órakor, a 15. évfolyamosoknak pedig 2019.03.03-án 15:00 órakor lesz tájékoztató a képzésekkel, gyakorlattal kapcsolatban.

Felvételi Tájékoztatónk 

Erasmus+ program

NYELVKALAND ME


Minőségi oktatással
az egészséges holnapért!

   

SZAKKÖZÉPISKOLA
SZAKKÉPZÉS ÉRETTSÉGI UTÁN

 

 

  

  

  

 

 WAGNER NÁNDOR
ANYASÁG

Wagner Nándor „Anyaság” című szobrát az Academia Humana alapítvány adományozta Bodonyi Csaba építész és a Reneszánsz Kőfaragó Zrt. közreműködésével a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskolának.

 Szoboravatás: 2015. június 5. 

Oldalainkat 69 vendég és 0 tag böngészi

Ferenczi Anyanyelvi Klub

 

  1. szeptember 6-án (pénteken) 14 órától rendezi meg a ME Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnáziuma az Anyanyelvápolók Szövetségének együttműködésével hagyományos tanévnyitó Anyanyelvi Klubját.

A rendezvény első részében a nyelvhasználat és a magatartáskultúra összefüggéseiről tart előadást Kerekes Barnabás Bonis Bona – díjas középiskolai tanár, az Anyanyelvápolók Szövetségének alelnöke. Majd a rövid szünet után Kerekes tanár úr vezetésével vetélkedőt rendezünk: a résztvevők csoportokat alkotva mérthetik össze, mennyire ismerik szólásainkat, közmondásainkat, régies vagy nyelvjárási szavainkat. Játékos formában fedezhetjük föl nyelvünk érdekességeit, fejleszthetjük szókincsünket és találékonyságunkat.

A rendezvény fő támogatója Virágné Kaló Ágnes, a Terra 95 Bt. Otthoni Szakápolási és Hospice Szolgálat ügyvezetője és Zsúdel Antónia Orsolya igazgatónő.

Az Anyanyelvi Klub szervezője Tóth Éva tanárnő.

Minden érdeklődőt szívesen látunk!

A részvételi szándékot 2019.09.04. 18 óráig a Ferenczi magyartanárainál vagy Tóth Éva tanárnőnél kell jelezni.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.